Izvor: Blic, 11.Okt.2022, 12:01

ŠOK SAZNANJE! Vozač auta-ubice sa Pančevačkog mosta bio POD ZABRANOM upravljanja motornim vozilom u vreme nesreće! I to treći put za pet godina!

Goran R. (56) vozač automobila koji je sinoć, iz za sada nepoznatih razloga, izazvao nesreću u kojoj je nastradalo troje ljudi, dok je jedna osoba teško povređena, imao je oko 60 prekršanih prijava i upravljao je vozilom dok je bio zabranom upravljanjem vozilom, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA SRCE PUKNE! Na Pančevačkom putu poginuli BRAT I SESTRA - Goran bio POD ZABRANOM upravljanja motornim vozilom u vreme nesreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2022

Goran R. koji je izazvao nesreću na Pančevačkom putu u kojoj su osim njega stradali Svetlana P. i Slobodan T., vozio je za vreme zabrane upravljanja vozilom koja je bila na snazi od avgusta ove, pa sve do aprila naredne godine, saznaje se...Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 21 sat, kada je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Detalji nesreće u Pančevu: Vozač imao 60 prekršajnih prijava

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2022

PANČEVO - Goran R. (56), vozač automobila koji je u ponedjeljak naveče, iz zasad nepoznatih razlo-ga, izazvao nesreću u kojoj je nastradalo troje lju-di, dok je jedna osoba teško povrijeđena, imao je oko 60 prekršajnih prijava i upravljao je vozilom dok je bio pod zabranom upravljanjem ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.