Izvor: Blic, 17.Jun.2023, 10:19

ŠOK INTERVJU ANĐELE ĐURIČIĆ O ZVEZDANU: "Jednom ženskaroš, uvek ženskaroš! Zauvek će voleti da pogleda ispod ženske suknje"

Diskvalifikovana kontroverzna učesnica "Zadruge", Anđela Đuričić otkako je ušla u šestu sezonu rijalitija ne prestaje da šokira ponašanjem, ali sada je mnoge ostavila bez teksta kada je otkrila zbog čega je oprostila prevaru Zvezdanu Slavniću.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"JEDNOM ŽENSKAROŠ, UVEK ŽENSKAROŠ!" Šok reči Anđele Đuričić o Zvezdanu Slavniću, nakon svega priznala ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023

"Zauvek će voleti da pogleda ispod ženske suknje!"..Diskvalifikovana rijaliti učesnica Anđela Đuričić dala je intervju u kojem je otvoreno govorila o Zvezdanu Slavniću, dok je o njegovoj bivšoj partnerki Ani Ćurčić, koju je i prevario sa njom, otkrila stvari koje su sve, samo ne pohvalne...Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.