Izvor: Blic, 05.Jan.2024, 22:44

SNIMLJEN EKSPERIMENT NA -30 Finac izveo neverovatan trik sa ključalom vodom: Video sam ovo na mrežama, ali nikada nisam probao (FOTO/VIDEO)

Rekordno niske temperature ove nedelje u Finskoj inspirisale su turistu da isproba trik koji je oduvek želeo da uradi tokom odmora na Arktiku: baci ključalu vodu u vazduh kada je napolju izuzetno hladno i pretvori je u oblak ledene prašine. Ovo nije nešto što bi trebalo pokušati osim ako su temperature izuzetno niske, ali na većini mesta na Zemlji to se retko ili nikada ne dešava.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TURISTA UŽIVA I NA "DEBELOM" MINUSU: Napokon dočekao da proba eksperiment koji je video na mrežama, evo da li mu je uspeo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 08:16

Ovaj trik uspeva samo na izuzetno niskim temperaturama...Rekordno niske temperature ove nedelje u Finskoj inspirisale su turistu da isproba trik koji je oduvek želeo da uradi tokom odmora na Arktiku: baci ključalu vodu u vazduh kada je napolju izuzetno hladno i pretvori je u oblak ledene prašine...Ovo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.