Izvor: Blic, 20.Jul.2023, 08:34

SNIMAK OD KOG ĆETE SE NAJEŽITI Šipka pada vertikalno na kolovoz tik između dva automobila na Novom Beogradu: Tragedija izbegnuta ZA DLAKU (VIDEO)

Tokom večernjih sati u Beogradu je duvao jak vetar praćen grmljavinom i pljuskovima, dok su se na društvenim mrežama širili snimci superćelijske oluje koje je brisala sve pred sobom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOG IH JE SAČUVAO Šipka pala na kolovoz između dva automobila na Novom Beogradu! Tragedija izbegnuta ZA DLAKU VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 20.Jul.2023

Tokom večernjih sati u Beogradu je duvao jak vetar praćen grmljavinom i pljuskovima, dok su se na društvenim mrežama širili snimci superćelijske oluje koje je brisala sve pred sobom. Na Tviteru pojavio se snimak iz ulice Maksima Gorkog, na kome se vidi kako sa velike visine pada šipka dok vetar...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.