Izvor: Blic, 17.Jun.2021, 10:54

SMS ZA 3.000 DINARA KAO NIKADA DO SADA Uplata je krenula jutros, a poruka koju su mnogi primili pre nego što im je "legao" novac bila je potpuno iznenađenje

Danas se nastavlja isplata 3.000 dinara državne pomoći, a veliki broj građana obradovala je jutros poruka od banke. I dok su neki dobili samo SMS sa uplatom uz poruku da je reč o "podršci za imunizaciju", drugi su pak bili iznenađeni sadržajem poruke koja je prethodila uplati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JOŠ NISTE DOBILI 3.000 DINARA? Zastoj je trajao kratko, danas kreće uplata za veliki broj građana i evo kada će svi prijavljeni dobiti novac

Izvor: Blic, 18.Jun.2021, 10:50

Država je u sredu uplatila po 3.000 dinara svim penzionerima koji su se vakcinisali. Juče je oko pola miliona ostalih građana dobilo svoju nagradu za imunizaciju, a danas se i nastavlja sa isplatom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.