Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 07:27

SMESTILI SU MI ZATVOR Ilija (20) lažno optužen da je planirao da UBIJE SVOJU BAKU: Evo koliko vremena je proveo iza rešetaka i kako je DOKAZAO NEVINOST

"Srećan sam što se sve ovako završilo i što je tužilaštvo shvatilo da sam ja ispao žrtva u svemu ovome. Ostao sam bez oca, mlad sam, naivan, neiskusan, on je iskusan u tome što radi i preduhitrio me, naveo me je na nešto za šta se ja nisam ni složio niti sam hteo da se to tako odvije kao što je on planirao. Iz svega ovoga sam izvukao veliku pouku, da ne treba verovati svima, da ne treba misliti da su ti svi prijatelji. Ljudi su i ljubomorni, posesivni i zli“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.