Izvor: Blic, 05.Sep.2020, 10:03

SMENJENA TRI DIREKTORA ŠKOLA Šarčević: Svaki dan dobijam SNIMKE ĐAKA i nastavnika bez maski, to nećemo tolerisati

Nećemo tolerisati ni najmanje kršenje mera. Nema opuštanja. Učenici treba da budu odgovorni, nastavnici još više, a direktori najviše, jer je na njima najveća odgovornost. Za prva tri dana nastave već sam smenio tri direktora, u Beogradu, Pančevu i Nišu. Posredno, njihova smena ima veze sa nepoštovanjem mera, ali nije samo to bio razlog.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šarčević: Smenjena tri direktora škola, svaki dan dobijam snimke đaka i nastavnika bez maski

Izvor: Radio 021, 05.Sep.2020

Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da je za prva tri dana nastave smenio tri direktora škola, u Beogradu, Pančevu i Nišu...Kako kaže, posredno, njihova smena ima veze sa nepoštovanjem epidemioloških mera, ali nije samo to bio razlog..."Nećemo tolerisati ni najmanje kršenje mera....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.