Izvor: Blic, 13.Maj.2023, 08:16

SMENA SUNCA I OBLAKA Danas malo toplije, ali promenljivo vreme: U ovom delu Srbije očekuje se OLUJNI VETAR

U Srbiji danas promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima, saopšptio je danas Repuiblički hidrometeorološki zavod. Ujutro u Negotinskoj Krajini, pre podne na jugozapadu i jugu Srbije mestimično sa kišom, a posle podne i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U SRBIJI DANAS NEŠTO TOPLIJE NEGO JUČE: Vetar još uvek ne posustaje, jutro veoma hladno!

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Maj.2023

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana. VREME U SRBIJI U Srbiji promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima. Ujutro u Negotinskoj Krajini, pre podne na jugozapadu i jugu Srbije očekuje se vreme mestimično sa kišom, a posle podne...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.