Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 14:22

"SLIKAO JE DECU GOLU I GOVORIO DA JE TO NJIHOVA TAJNA" Horor u Odžacima: Uhapšen vaspitač osumnjičen za pedofiliju, roditelji tvrde da je "SVAŠTA RADIO"

Odžake je potresla vest da je vaspitač I. O. iz tog mesta osumnjičen da je u vrtiću u kojem radi slikao golu decu a kako saznaje "Blic" iz izvora u Policijskoj upravi Sombor, protiv pomenutog vaspitača iz predškolske ustanove podneta je prijava i o čitavom slučaju obavešteno je nadležno Osnovno javno tužilaštvo u Somboru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podneta prijava protiv vaspitača iz Odžaka: Osumnjičen da je slikao nagu decu

Izvor: B92, 07.Maj.2023

Odžake je potresla vest da je vaspitač I. O. iz tog mesta osumnjičen da je u vrtiću u kojem radi slikao golu decu...Kako saznaje "Blic" iz izvora u Policijskoj upravi Sombor protiv pomenutog vaspitača iz Predškolske ustanove "Poletarac" podneta je prijava i o čitavom slučaju obavešteno je nadležno...

Nastavak na B92...

VASPITAČU PUN TELEFON DEČIJE PORNOGRAFIJE Novi detalji užasa u vrtiću u Odžacima: Slikao dečaku (4) polni organ a nakon toga usledilo JOŠ 10 PRIJAVA RODITELJA

Izvor: Blic, 07.Maj.2023

Slučaj pedofilije u vrtiću u Odžacima dobija užasavajuće razmere zato što je, kako nezvanično saznaje "Blic", protiv osumnjičenog vaspitača I. O. podneto više od deset prijava roditelja koji sumnjaju da im je on zlostavljao i polno uznemiravao decu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.