Izvor: Blic, 09.Maj.2020, 14:22

SKANDALOZNA HUMANITARNA PREVARA Tražili milione za bolesnog sina Luku, s lažnim fotografijama i doktorom koji NE POSTOJI!

Dečak po imenu Lukas Debeljak, ima 6 godina i veoma male šanse da preživi, ako ne ode na operaciju srca koja košta 800. 000 evra. U nameri da spasi život svog sina, njegova majka Mia, otvara profil na stranici namenjenoj za donacije i apeluje na ljude dobre volje da joj pomognu, jer ona i suprug nemaju taj novac, a vreme odmiče. Plač, suze, apeli. Svi elementi zbog kojih bi svako ljudsko biće pružilo pomoć. Međutim, ova priča je mnogo gora, ne zato što je mali Lukas preminuo, već što on i njegovi roditelji, ne postoje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.