Izvor: Blic, 22.Apr.2023, 09:59

ŠKALJARAC OSTAJE U PRITVORU Planirao ubistvo vođe kavčana: Sud produžio meru zbog opasnosti da mu ubijeni Vukotić pomogne u bekstvu?!

Nikšićanin Jovan Mrvaljević ostaće u pritvoru zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je planirala ubistvo Slobodana Kašćelana, odlučio je Viši sud u Podgorici. Sudije tog suda ovakvu odluku su donele uz obrazloženje, između ostalog, da Mrvaljević može pobeći ukoliko se nađe na slobodi, a da mu pomoć u bekstvu može pružiti Jovan Vukotić, koji se takođe navodio kao član iste kriminalne grupe, a koji je ubijen u Istanbulu početkom septembra prošle godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.