Izvor: Blic, 27.Okt.2023, 02:46

SIROMAŠTVO GA IZVELO NA PUT Srbin priznao kako je nekada živeo, zbog svega ponosan na svoje roditelje: "Preskakali smo ručak da bi siti zaspali"

U životu postoje kažu mnogi, dva puta - jedan je ispravan, drugi je lakši i na nama je da odaberemo svoj. A kako izgleda život kada neko bez ikakvih sumnji izabere ispravan put, iz ličnog iskustva objasnio je jedan Banaćanin.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PONOSAN SAM NA SVOJE RODITELJE, SIROMAŠTVO ME IZVELO NA PUT Preskakali smo ručak da bi siti zaspali! Nemoj da mi neko priča, morao sam to da radim. Nisi morao, hteo si leba bez motike

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Okt.2023

U životu postoje kažu mnogi, dva puta – jedan je ispravan, drugi je lakši i na nama je da odaberemo svoj. A kako izgleda život kada neko bez ikakvih sumnji izabere ispravan put, iz ličnog iskustva objasnio je jedan Banaćanin. Neimenovani muškarac iz jednog sela u Banatu u Srbiji podelio je na...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.