Izvor: Blic, 20.Sep.2021, 16:16

SIN TRAŽI DOŽIVOTNI ZATVOR ZA UBICU MAJKE Staricu brutalno ubio jer ga prijavila za krađu drva, ali se "ne seća" ko joj je i zašto skinuo donji veš iako su bili sami u kući

Siniša Branković (59) iz sokobanjskog sela Radekovac, koji je optužen da je 7.maja prošle godine je iz bezobzirne osvete usmrtio komšinicu iz sela Vinku Stojanović (69), na ponovljenom suđenju pred Višim sudom u Nišu priznao je da se kobne večeri svađao sa staricom oko krađe drva za koju ga je prijavila, ali se i dalje „ne seća“ kako je došlo do toga da ubijenoj ženi bude skinut donji veš sa tela, iako ne spori da je jedini bio u njenoj kući.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.