Izvor: Blic, 06.Jul.2022, 13:16

SIMBOL RUSKE AGRESIJE ISCRTAN NA PUTANJI KOJA VODI DO EXIT FESTIVALA Slovo "Z" osvanulo na više lokacija u blizini Petrovaradinske tvrđave (FOTO, VIDEO)

Slovo "Z" ispisano je belom farbom na nekoliko lokacija na novosadskom keju, Varadinskom mostu, kao i u okolnim ulicama u neposrednoj blizini mosta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uklanja se simbol ruske agresije na Ukrajinu sa novosadskih ulica uoči Exita

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jul.2022

Komunalne službe Novog Sada uklanjaju slovo "Z", simbol ruske agresije na Ukrajinu, sa gradskih fasada u centru, uoči početka muzičkog festivala Exit na Petrovaradinskoj tvrđavi, javio je novosadski portal 021.  Kako navodi portal, iz kabineta gradonačelnika Novog Sada im je odgovoreno da je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.