Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 11:52

ŠETALA KRAJ PUTA, PA POGINULA Uhapšen vozač koji je usmrtio staricu (82) u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su B. Ž. (59) iz ovog grada koji se sumnjiči da je upravljajući automobilom marke „zastava“, u naselju Prva Kutina udario osamdesetdvogodišnju ženu koja je od zadobijenih povreda preminula. On je osumnjičen da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Nišlija zbog sumnje da je "zastavom" usmrtio ženu u Prvoj Kutini

Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2024

Zbog sumnje da je vozeći "zastavu" u naselju Prva Kutina kod Niša udario 82-godišnju ženu koja je preminula od zadobijenih povreda, u Nišu je uhapšen 59-godišnji B. Ž...Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja u Nišu je uhapšen B. Ž...On se...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.