Izvor: Blic, 24.Feb.2021, 20:06

SEDAM PUTA JE GASIO I OSNIVAO FIRME Zapošljavao je mlade, obećavao dobru platu, a kada bi posao bio pri kraju samo je NESTAJAO

"Koliko znam, on je pod istragom i tek bi trebalo da ga pronađu. Ne zna se ni gde je ni šta je, mada pretpostavljamo da je u Srbiji. Čekamo poziv od policije i tužilaštva koje vodi slučaj", objašnjava u razgovoru za "Blic Biznis" Jovana Iričanin, mlada devojka koja je dobila posao u agenciji koja je trebalo da organizuje muzički festival, ali je vlasnik nakon nekoliko meseci rada "nestao preko noći", ostavivši i zaposlene, ali i izvođače i publiku, bez dinara. Prema zvaničnim podacima, firma je privremeno obustavila rad 10. februara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.