Izvor: Blic, 22.Feb.2024, 20:27

SEDAM LJUTIH GUSARA, OSTALO IH PET Ovo su "glavni likovi" u sapunici "Mi"

Pokret "Mi glas iz naroda" osipa se kao u pesmi "Deset ljutih gusara" pošto se nakon raskola u dva čina za svega dva meseca nakon izbora rascepao na najmanje dva dela. Prebrojavanje među 13 poslanika ove liste je i dalje u toku, ali je izvesno da su od sedam osnivača ovog pokreta dva napustila "poslanički brod" - Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić. U Narodnoj skupštini postoje dve struje pokreta i obe tvrde da imaju većinu poslanika, dok je u beogradskom parlamentu situacija krajnje neizvesna jer tri dela liste drže po dva odbornika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Od MI-2 do MI-5“: Nakon cepanja pokreta „MI – Glas iz naroda“ na dnevnom redu samo jedno pitanje

Izvor: Danas, 22.Feb.2024

Izborno iznenađenje i projekat vlasti, kako su ga mnogi nazivali, pokret "MI - Glas iz naroda", samo dvadesetak dana nakon što je 13 poslanika položilo zakletvu, pocepao se na dva dela. Tako će ubuduće umesto jednog jakog poslaničkog kluba u parlamentu delovati dva. Branimir Nestorović moći će...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.