Izvor: Blic, 02.Jun.2020, 12:27

"SCENE SU NEREALNE" Srbin iz Los Anđelesa za "Blic": Plašimo se da će biti sve gore, policija NE ZNA ŠTA RADI (FOTO, VIDEO)

Danima besne protesti širom SAD, zbog ubistva crnca Džordža Flojda, koji je umro usled policijske brutalnosti za vreme hapšenja. Posebno je dramatična situacija u velikim gradovima poput Los Anđelesa. O tome kako ovih dana izgledaju ulice Los Anđelesa, za "Blic" govori naš državljanin Vojislav P.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oglasio se SRPSKI DRŽAVLJANIN iz Los Anđelesa: "SCENE SU NEREALNE, policija NE ZNA ŠTA RADI" (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020

Ljudi su u strahu da će situacija postati još gora..Danima besne protesti širom SAD zbog ubistva crnca Džordža Flojda koji je umro usled policijske brutalnosti za vreme hapšenja. Posebno je dramatična situacija u velikim gradovima poput Los Anđelesa. O tome kako ovih dana izgledaju ulice Los...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.