Izvor: Blic, 25.Feb.2021, 14:08

SAZNAJEMO Taksisti sada državi vraćaju subvencije od 8.000 evra zbog kojih su danima BLOKIRALI Beograd

Iako su se brojnim protestima i blokadama ulica u Beogradu, taksisti izborili za 8.000 evra bespovratne pomoći za kupovinu novih vozila, zbog pandemije korona virusom i drastičnog pada prometa, sve više njih odustaje od ove pomoći jer postoji strah da svoj udeo od najmanje 5.000 evra, neće moći da finansiraju, saznaje "Blic Biznis".
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Taksisti sada odustaju od subvencija od 8.000 evra zbog kojih su danima blokirali grad

Izvor: B92, 25.Feb.2021

Beograd -- Sve više beogradskih taksista odustaje od bespovratne pomoći države od 8.000 evra zbog pada prometa usled pandemije koronavirusa, piše Blic...Iako su se brojnim protestima i blokadama ulica u Beogradu taksisti izborili za 8.000 evra bespovratne pomoći za kupovinu novih vozila, zbog pandemije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.