Izvor: Blic, 20.Okt.2020, 19:21

SAMO NAJBOLJE ZA LEPU BRENU Boba iznenadio suprugu za njen rođendan! Evo ko je došao od POZNATIH i kako je izgledalo veselje

Muzička zvezda Lepa Brena danas puni 60 godina, a njen suprug, biznismen Slobodan Boba Živojinović iznenadio ju je, pa je organizovao intimnu proslavu njenog rođendana, o čemu ona nije bila obaveštena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRIJOVIĆKA ZABELEŽILA MOMENTE KOJI SU DOTAKLI SVE Brena i Boba zagrljeni plešu, ljubi je u ruku, a tek da vidite šta je KONOBAR IZNEO

Izvor: Blic, 20.Okt.2020

Pevačica Lepa Brena danas je proslavila 60. rođendan u krugu porodice i bliskih prijatelja, a najveseliji na proslavi bio je njen suprug, biznismen i nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.