Izvor: Blic, 27.Okt.2023, 10:24

SAMO ČUDOM PREŽIVEO Šokantan snimak motocikliste sa auto-puta zaprepastio ljude: "Ako ste bajker, uzmite ovaj video kao znak i upozorenje"

"Previše samopouzdanja za premalo veštine, ovo nazivam nesrećom ali je zapravo bila samo moja greška", napisao je neimenovani bajker koji je izazvao sudar na auto-putu onda kada se na 140km-h našao između kamiona i automobila. Iako je srećom preživeo, završio je sa preko 20 slomljenih kostiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠOKANTAN SNIMAK - BAJKER NA AUTOPUTU ISPROBAVAO SVOJE UMEĆE BRZE VOŽNJE I IZAZVAO SUDAR: Ovo je bila samo moja greška!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023

Kako se može videti na snimku, nakon prebrze vožnje auto-putem u jednom trenutku bajker se našao između kamiona i automobila. Želeći da pretekne najpre kamion ali i automobil, pod punom brzinom udario je taj auto i momentalno pao u nesvest..."Previše samopouzdanja za premalo veštine, ovo nazivam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.