Izvor: Blic, 17.Maj.2023, 17:27

SAHRANJENA DESETA ŽRTVA MASAKRA NA VRAČARU Devojčicu u bolnoj tišini na večni počinak ispratili najbliži: Patrijarh Porfirije držao opelo

Najtužnija povorka krenula je danas beogradskim grobljem Lešće. Najbliži devojčice A.A., desete žrtve masakra u školi na Vračaru, došli su da je isprate na večni počinak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JECAJI ODZVANJAJU LEŠĆEM: Srbiju dotukla sahrana poslednje žrtve maloletnog ubice - oproštajne reči patrijarha razaraju dušu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023

Najtužnija povorka krenula je danas beogradskim grobljem Lešće...Staro i mlado, neutešni roditelji i rodbina stigli su da suzama isprate malu devojčicu na večni počinak...Iako se teško ranjena punih 12 dana borila za život, nije izdržala, pala je kao deseta žrtva masovnog ubice sa Vračara...U...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.