Izvor: Blic, 02.Apr.2024, 09:03

"SADA SU SVI OSUMNJIČENI": Majorka policije o novim detaljima potrage za nestalom Dankom Ilić: "Postoji mnogo materijala, ISTRAGA JE I TE KAKO DINAMIČNA"

Majorka policije Bojana Otović Pjanović rekla je da ne može da govori o konkretnim podacima iz istrage, kao ni o osumnjičenima, ali ističe da je potraga za nestalom Dankom Ilić neprestana, i da se proveravaju sve činjenice i sva lica koja mogu da se dovedu u vezu sa nestankom dvogodišnje devojčice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJOR POLICIJE OTKRILA NOVE DETALJE POTRAGE ZA DANKOM! "Trenutno su svi osumnjičeni I NIŠTA NE ISKLJUČUJEMO!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2024

U ovom trenutku ne bih mogla da govorim o konretnim podacima, istraga je od prvog dana jako dinamična i opsežna, a rade se provere na svim mogućim činjenicama i okonostima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Majorka policije o nestaloj devojčici: Eliminacija osumnjičenih tek kad imamo nesumnjive činjenice

Izvor: Radio 021, 02.Apr.2024

Majorka policije Bojana Otović Pjanović rekla je da ne može da govori o konkretnim podacima iz istrage nestanka Danke Ilić, kao ni o osumnjičenima, ali ističe da je potraga neprestana.

Nastavak na Radio 021...

Major policije Otović Pjanović: Svi su osumnjičeni u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić

Izvor: Danas, 02.Apr.2024

Major policije Bojana Otović Pjanović rekla je za RTS da ne može da govori o konkretnim podacima iz istrage nestanka Danke Ilić, kao ni o osumnjičenima, ali ističe da je potraga za dvogodišnjom devojčicom neprestana i da se proveravaju sve činjenice i sva lica koja mogu da se dovedu u vezu sa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.