Izvor: Blic, 27.Feb.2021, 17:04

SAD OVAKO IZGLEDAJU Budu u "Dari iz Jasenovca" su igrala tri dečaka, a majka otkriva: "Morali su da vode računa i o kilaži"

Malog Buda, Darinog mlađeg brata, u filmu "Dara iz Jasenovca" tumačile su trojke iz Herceg Novog - Jakov, Simon i Luka. A sada je ponosna majka dečaka, Marija Šaranović, otkrila nepoznate detalje sa snimanja ovog filma.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAKO SAD IZGLEDAJU BRAĆA KOJA SU IGRALI BUDU U "DARI IZ JASENOVCA": Majka otkrila nepoznate detalje sa snimanja filma

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021

"Dečaci su imali nepune dve godine. Na setu smo negde proslavili rođendan"..Malog Buda, Darinog mlađeg brata, u filmu "Dara iz Jasenovca" tumačile su trojke iz Herceg Novog - Jakov, Simon i Luka. A sada je ponosna majka dečaka, Marija Šaranović, ...- Dečaci su imali nepune dve godine. Na setu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.