Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 18:43

"SABLJO MU STAVIO PIŠTOLJ NA STOMAK, A ONDA SU SE ČULI PUCNJI" Evo kako je ubijen poznati kriminalac u Zagrebu! Umešan i suspendovani policajac

Zagrebačka policija juče poslepodne ispitala je osumnjičenog Kristijana Knegu (37) za ubistvo kriminalca Tomislava Sablje (41) u noćnom klubu "Ric", potvrdio je šef odeljenja za krvne delikte zagrebačke policije, Miroslav Topić i rekao da se osumnjičeni branio ćutanjem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBIJENI SABLJO OD DETINJSTVA POZNAVAO MUŠKARCA NA KOG JE NASLONIO PIŠTOLJ Otkriveni novi detalji brutalne likvidacije u klubu "Ric": Obezbeđenje tvrdi da se nije pucalo njihovim oružjem

Izvor: Blic, 24.Apr.2023, 18:06

Vlasnik zagrebačkog kluba "Ric" Sandi Pego, hrvatski tiktoker, preduzetnik i učesnik šoua Ples sa zvezdama, na Instagramu je komentarisao ubistvo Tomislava Sablje koje se u subotu ujutro dogodilo u njegovom klubu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.