Izvor: Blic, 22.Maj.2020, 18:12

S "Gangam stajlom" je osvojio svet, pa nestao! Evo gde je danas čuveni Psaj, vidite ga kako izgleda i čime se bavi POSLE SVEGA!

Južnokorejski pevač Psaj punim imenom Park Jae-sang, već je dugo godina na tamošnjoj sceni, a nakon što je objavio pjesmu ''Gangnam style" 2012. godine, doslovno je srušio sve rekorde interneta. Iako su mu svi predviđali veliku karijeru, njegov život je danas drugačiji, ali podjednako zanimljiv. Odnosno, možda je danas postao baš ono o čemu je pevao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OSVOJIO ceo svet pesmom "Gangam stajl", pa nestao! Evo GDE JE završio posle svega čuveni Psaj! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 01:49

Srušio sve rekorde interneta...Južnokorejski pevač Psaj punim imenom Park Jae-sang, već je dugo godina na tamošnjoj sceni, a nakon što je objavio pjesmu ''Gangnam style" 2012. godine, doslovno je srušio sve rekorde interneta. Iako su mu svi predviđali veliku karijeru, njegov život je danas drugačiji,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.