Izvor: Blic, 04.Feb.2024, 15:00

Ruskinja živela 9 meseci u Beogradu pa pobrojala šta joj je sve smeta kod Srba: "Hrana je užasna, sve u prodavnicama je upitno i po MENTALITETU UOPŠTE NISMO ISTI!"

Jedna Ruskinja je na Telegram kanalu po stavkama opisala šta joj se posle devet meseci života u Srbiji nije dopalo ovde. Ona je istakla da su to stvari zbog kojih je njoj život ovde bio jako težak i to sve podleila u grupa sa više od 40.000 ljuda u kojoj su mahom njeni zemljaci, ali ipak, mnogi Rusi se nisu složili sa njenim stavom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ruskinja zgrožena životom u Srbiji: "Srbi vole zatvorsku kulturu i hrana im je užasna"

Izvor: B92, 04.Feb.2024

Ruskinja Arina Hromova koja na svom Telegram kanalu okuplja oko 40.000 pratilaca sa kojima deli svoja iskustva iz Srbije, napravila je listu onoga čime nije zadovoljna...Tokom boravka u našoj zemlji, gde je provela devet meseci, istakla je po tačkama ono što joj najviše smeta, sa čime se mnogi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.