Izvor: Blic, 23.Jun.2023, 00:10

Ruski Vrhovni sud odbio žalbu Alekseja Navaljnog: Nema pravo na hemijsku olovku i papir za pisanje u zatvoru

Ruski Vrhovni sud odbio je danas žalbu pritvorenog kritičara Kremlja Alekseja Navaljnog, koji se požalio da mu zatvor nije obezbedio opremu za pisanje, prenosi ruski nezavisni portal Medijazona. Navaljni, najistaknutiji član ruske opozicije, služi zatvorsku kaznu od 11 i po godina zbog navodne prevare i drugih optužbi za koje kaže da su izmišljene da bi ga ućutkali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odbijeno

Izvor: B92, 23.Jun.2023

Ruski Vrhovni sud odbio je danas žalbu pritvorenog kritičara Kremlja Alekseja Navaljnog, koji se požalio da mu zatvor nije obezbedio opremu za pisanje...Navaljni, najistaknutiji član ruske opozicije, služi zatvorsku kaznu od 11 i po godina zbog navodne prevare i drugih optužbi za koje kaže da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.