Izvor: Blic, 20.Apr.2021, 13:00

Rusija proteruje dvojicu bugarskih diplomata, imaju 72 sata da NAPUSTE ZEMLJU: "Ovo je odgovor na ničim izazvanu odluku Sofije"

Rusija je proglasila dvojicu bugarskih diplomata "personama non grata" kao odgovor na proterivanje ruskih diplomata iz Sofije, saopštilo je danas ministarstvo spoljnih poslova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija proteruje i Bugare

Izvor: B92, 20.Apr.2021

Rusija je proglasila dvojicu bugarskih diplomata "personama non grata" kao odgovor na proterivanje ruskih diplomata iz Sofije..."Ambasador Bugarske Atanas Kristin pozvan je danas u Ministarstvo inostranih poslova Rusije, gde mu je bila uručena nota Ministarstva o proglašenju personama non grata prvog...

Nastavak na B92...

HRISTOZOV I PANAJOTOV IMAJU 72 SATA DA NAPUSTE RUSIJU: Moskva uzvratila istom merom i našim komšijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021

Diplomatski rat se nastavlja..Moskva je proglasila dvojicu bugarskih diplomata personama non grata, kao odgovor na proterivanje ruskih diplomata iz Sofije, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Rusije...- Ambasador Bugarske Atanas Kristin pozvan je 20. aprila u Ministarstvo inostranih poslova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.