Rotirajući hotel: Nema šanse da izbegnete vrtoglavicu!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2015, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rotirajući hotel: Nema šanse da izbegnete vrtoglavicu!

Hotel "Design & Wine" nalazi se u odmaralištu Kaminja u Portugalu, a apartmani su povezani sa rotirajućom platformom, što znači da se ceo hotel okreće. Od ovog rotirajućeg hotela, gostima se možda neće zavrteti u glavi, ali od degustacije vina...

Gosti ovog neobičnog hotela tako mogu uveče da uživaju u pogledu na planinu Santa Tekla, a ujutru će ih "dočekati" pogled na reku Minjo.

Ipak, ne treba brinuti - sobe se pomeraju samo za 35 stepeni dva puta dnevno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tako da im se neće slošiti od okretanja hotela, a od cene… Pa, prenoćište košta 50 evra.

Hotel ima ukupno 23 sobe, smeštene u građevinu iz 18. veka, dok se odmah pored, ali u sklopu hotela nalazi i pet luksuznih apartmana.

“Design & Wine“ ima četiri zvezdice, a vlasnici ističu i da solarni paneli i automatsko osvetljenje u sobama štede električnu energiju.

Zanimljiviji deo je i da gosti mogu da provode vreme u "enoteci", odnosno prostoriji namenjenoj degustaciji portugalskih vina, a kada odluče koje im se najviše dopada, slobodno ga mogu poneti sa sobom.

Pa, ko zna, možda im se na kraju ipak zavrti u glavi?

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hotel u Portugalu koji se okreće

Izvor: 011vodič.com, 11.Feb.2015

Od rotirajućeg hotela, gostima se možda neće zavrteti u glavi, ali od degustacije vina…. Hotel Design & Wine nalazi se u odmaralištu Kaminja u Portugalu, a apartmani su povezani sa rotirajućom platformom, što znači da se ceo hotel okreće.. Gosti ovog neobičnog hotela tako mogu uveče...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.