Izvor: Blic, 18.Nov.2016, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantični grad gondola ovog novembra za samo 44 evra

Grad gondola, uskih uličica, kanala, murano stakla, maski i bezbroj prelepih kafea, ovog novembra je vaša romantična destinacija. Venecija je grad raskošne arhitekture i prefinjene muzike.

Prostire se na čak 118 ostrva, a ako danas napravite upit za aranžman 25. novembra 2016, koji podrazumeva noćenje sa doručkom i prevoz autobusom, platićete 44 evra po osobi, umesto 49 evra po osobi.

U Veneciji obiđite baziliku Sv. Marka, Duždevu palatu, Most uzdisaja, provozajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se gondolom i popijete kapućino u nekom od gradskih restorančića.

Uživajte u bogatoj kulturnoj baštini koju nudi najromantičniji grad na svetu. Razgledajte palate koje su proslavili umetnici i moćne evropske porodice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.