Izvor: Blic, 04.Avg.2020, 22:59

"Rešenje postoji i zove se REVOLUCIJA!" Godinama ih nije bilo, a sada ponovo drmaju scenu: Režimski umetnici će preživeti, a mi siromašni... GADI MI SE SVE TO!

Buda sa krova naziv je albuma kojim se rok sastav Instant Karma vratio u fokus domaće javnosti i ovdašnjih ljubitelja i žanra i njihovog dosadašnjeg rada, nakon dugogodišnje pauze. Od osnivanja 1984. naovamo, Karma je prošla nekoliko inkarnacija, a u svima je učestvovao pevač i frontmen grupe Aleksandar Saša Janković. Tako je i sa Budom sa krova! I taman kad su svetla pozornice ponovo bila uperena u nove zvuke, dogodila se pandemija koja je dalju promociju albuma, pa i samog povratka benda, odložila do daljeg...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.