Izvor: Blic, 17.Jun.2023, 17:26

Repelenti ni sprejevi ne deluju, a ne možemo u skafanderu napolje! KOMARCI SVE BROJNIJI I AGRESIVNIJI, kako da se zaštitimo i koji SIMPTOMI su znak za uzbunu

U borbi protiv dosadnih ali i potencijalno opasnih komaraca više ne pomažu ni repelentne kreme ni sprejevi, kao ni sredstva koje koristimo za kuće i stanove! Brojniji, agresivniji, imuni na sredstva, kukaju građani koji danima muku muče sa dosadnim insektima kojih je sve više. Skorašnji slučaj dečaka kome je oteklo pola glave od ujeda šokirao je Srbiju, te se nameće pitanje kako se zaštiti od izgleda sve agresivnijih komaraca koji su se pritom tokom ovog kišnog perioda namnožili kao nikad pre?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.