Izvor: Blic, 07.Mar.2024, 15:12

Reformator godine Mihailo Jovanović: Predstavljena Siva knjiga sa 19 preporuka

Nacionalna alijansa za lokalni i ekonomski razvoj (NALED) proglasila je danas ministara informisanja i telekomunikacija Mihaila Jovanovića, za reformatora godine 2023. U obrazloženju NALEDA navodi se da je Jovanović učestvovao u pravoj digitalnoj revoluciji Nova publikacija Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) "Siva knjiga 16".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jovanović: Ova nagrada nije priznanje samo meni nego širokom krugu ljudi koji su radili na reformama

Izvor: Beta Video, 07.Mar.2024

BEOGRAD - NALED je danas proglasio ministra informisanja i telekomunikacija Mihaila Jovanovića za reformatora 2023. godine. Jovanović je zahvalio na nagradi NALED-u, kao jednom od značajnijih partner Vlade Srbije u sprovođenju reformi.``Ova nagrada ne predstavlja priznanje samo meni kao pojedincu,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.