Izvor: Blic, 29.Apr.2023, 20:51

"Razvoj sve više mora biti oslonjen na "zelena" rešenja" Ervin Ibrahimović za "Blic Biznis" o razvoju novih tehnologija i promeni obrazovnih profila ljudi

- Razvoj sve više mora biti oslonjen na "zelena" rešenja koja podstiču razvoj novih tehnologija, promenu kvalifikacione strukture radne snage i obrazovnih profila. Sa jedne strane otvaramo prostor za istraživanje i nove tehnologije i na njima zasnovane investicije, a sa druge strane imamo socijalni izazov u vidu osiguranja pravedne tranzicije - rekao je u intervjuu za "Blic Biznis" Ervin Ibrahimović, potpredsednik Vlade za regionalni razvoj i ministar za kapitalne investicije Crne Gore, tokom Western Balkans ESG samita, održanog u Porto Montenegru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.