Izvor: Blic, 26.Nov.2020, 18:02

Rafinerija u Pančevu dovršila je modernizaciju. Evo zašto je to LOŠA VEST za Inu

Nesreća možda nikada ne dolazi sama, no iz perspektive hrvatske naftne kompanije Ine valja se zapitati mora li doći u tako velikom društvu. Kompanija je ove godine prvo bila suočena s velikim sajber napadom, potom je tržišni rat Saudijske Arabije i Rusije izazvao urušavanje cene nafte, da bi potom pandemija koronavirusa urušila potražnju za derivatima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jutarnji list: Rafinerija u Pančevu dovršila modernizaciju, zašto je to loša vest za Inu

Izvor: RTS, 27.Nov.2020, 08:52

Hrvatski "Jutarnji list" donosi analizu situacije na regionalnom naftnom tržištu nakon što je srpski NIS pustio u rad postrojenje duboke prerade u Rafineriji u Pančevu i zašto to neće dobro doći za hrvatsku kompaniju Ina. . Nesreća možda nikada ne dolazi sama, no...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.