Izvor: Blic, 05.Jul.2022, 12:05

Radnica iz Ljiga održala lekciju o poštenju: Zaza pored kontejnera pronašla veliku količinu novca, i nije dvaput razmišljala šta joj je činiti

Vredna i pedandtna Slavica Tomašević Stevanović, radnica "Komunalca" iz Ljiga, na najbolji način održala je lekciju poštenja mnogima. Dok je obavljala svoj posao i radila na čišćenju i održavanju ljiških ulica pored kontejnera u centru opštine pronašla je oko 110.000 dinara i taj novac vratila vlasnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAZA IZ LJIGA SRBIJI ODRŽALA LEKCIJU IZ POŠTENJA A OD NAGRADE DOBILA BRUKU: Radnica Čistoće kod kontejnera našla 100.000!

Izvor: Kurir, 05.Jul.2022

Obavljala sam redovne poslove kada sam pored jednog kontejnera videla svežanj sa novcem. Najpre sam mislila da nije pravi novac, ali kad sam pažljivo pogledala shvatila sam da je stvar ozbiljna, kaže radnica

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.