Izvor: Blic, 18.Jul.2023, 21:44

RODOSLOV MILOŠEVIĆA Gde su i šta rade naslednici bivšeg predsednika SRJ: Neki u Rusiji, neki su se skućili u Crnoj Gori, a jedan bi pravo u SRPSKU POLITIKU

Unuk bivšeg predsednika SRJ, haškog optuženika i prvog lidera Socijalističke partije Srbije (SPS) Marko Milošević juče je, na 33. rođendan stranke, predložen za člana Glavnog odbora socijalista. Slobodan Milošević i njegova supruga Mira Marković više nisu živi, a preostalih nekoliko članova najuže porodice raštrkani su svako na svoju stranu i žive živote daleko od javnosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dinastija Milošević: Gde su i šta rade naslednici Slobodana Miloševića?

Izvor: Radio 021, 19.Jul.2023, 08:13

Unuk bivšeg predsednika SRJ, haškog optuženika i prvog lidera SPS Marko Milošević u ponedeljak je, na 33. rođendan stranke, predložen za člana Glavnog odbora socijalista.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.