Izvor: Blic, 18.Mar.2023, 00:11

RODOLJUB I SANELA UBILI I RASKOMADALI MILANA Osuđeni su na ukupno 58 godina robije, a sada im je UKINUTA PRESUDA

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Višeg suda u Smederevu kojom je Rodoljub Petrović bio osuđen na 40 godina zatvora pošto je proglašen krivim da je u decembru 2018. godine iz koristoljublja ubio Milana Filipovića. Presuda je ukinuta i u pogledu Sanele Petrović koja je osuđena na 18 godina zbog pamaganja u ubistvu. Predmet je vraćen prvostspenom sudu na ponovno postupanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukinuta presuda supružnicima optuženima za teško ubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2023

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su Rodoljub Petrović i Sanela Petrović osuđeni na kazne zatvora od 40 odnosno 18 godina, zbog teškog ubistva Milana Filipovića i decembru 2018. godine u Smederevu, kojeg su nakon ubistva isekli i bacili sa mosta u kanal ostatke tela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.