Izvor: Blic, 01.Maj.2023, 12:09

RHMZ NAJAVLJUJE OLUJNI VETAR! Meteorolog Todorović otkriva kakvo nas vreme očekuje u narednim danima, a kada možemo očekivati STABILIZACIJU

Prema najavama RHMZ od utorka do kraja sedmice promenljivo i toplo, ali nestabilno vreme. Za sutra se najavljuje kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom uglavnom u zapadnoj polovini zemlje (na zapadu Vojvodine, zapadu i jugozapadu Srbije). U drugoj polovini sedmice mestimično i u ostalim. U košavskom području u utorak i sredu duvaće umeren i jak jugoistočni i istočni vetar, na jugu Banata, posebno u utorak, i sa olujnim udarima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra naoblačenje u većem delu zemlje, mestimično kiša

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2023

U Srbiji će se sutra ujutru i pre podne umereno naoblačenje sa juga i zapada zemlje proširiti i na ostale krajeve uslovljavajući mestimično kišu, i to pre podne na jugu i jugozapadu, a posle podne i uveče i na zapadu i severozapadu Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Sprema se nevreme; RHMZ najavio: U narednim satima...

Izvor: B92, 01.Maj.2023

U narednim satima jači razvoj oblačnosti sa pljuskovima i grmljavinom očekuje se u Pčinjskom i Jablaničkom okrugu naročito na području između Leskovca i Vranja...Ovaj grmljavinski sistem premeštaće se prema zapadu, odnosno u ovom slučaju ka Kosovu i Metohiji...U toku popodneva u brdsko planinskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.