Izvor: Blic, 22.Sep.2023, 00:30

RECITOVALA ISLAMSKU MOLITVU, PA PROBALA SVINJETINU Indonežanska tiktokerka osuđena na DVE GODINE zatvora zbog bogohuljenja (FOTO)

Muslimanka Lini Lutfiavati, poznata kao Lina Mukerdži (33) na društvenim mrežama, osuđena je u Indoneziji na dve godine zatvora na osnovu zakona o bogohuljenju zbog video snimka koji je podelila na TikTok-u na kojem se vidi kako recituje islamsku molitvu pre nego što je probala svinjetinu dok je posetila turističko ostrvo Bali.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog TikTok videa dvije godine zatvora: Problem bio u jelu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Sep.2023

​TikTokerka je osuđena na dvije godine zatvora u Indoneziji nakon što je postavila video na kojem, pazite sada, jede svinjetinu. U martu je TikTok influenserka Lina Lutfiavati objavila svoj video na platformi čime je prekršila stroge indonezijske zakone o bogohuljenju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Influenserka osuđena na dve godine zatvora jer je izgovorila muslimansku molitvu dok je jela svinjetinu (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 22.Sep.2023

Takođe joj je naloženo da plati 250 miliona indonezijskih rupija (16.230 dolara), inače će joj kazna u suprotnom biti produžena za tri meseca

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.