Izvor: Blic, 20.Avg.2023, 11:55

"RAZGOVARALI SMO O PRUZI, GRANIČNIM PRELAZIMA..." Vučić iz Budimpešte posle sastanka sa Orbanom: "Pokušaćemo da napravimo jednu kontrolu za građane Srbije i Mađarske"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon susreta sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom i sa srpskim atletičarima, govori o brojnim ekonomskim i infrastrukturnim projektima dve zemlje koji se realizuju ili su u planu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"IZBORI ĆE BRZO, ZA TRI ILI SEDAM MESECI" Vučić najavio glasanje na TRI NIVOA, a za poziv na sastanak u Atini kaže: "Pričaće o evrointegracijama, ali ne bi oni mene samo zato zvali"

Izvor: Blic, 20.Avg.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pričao je posle sastanka sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom i na brojne političke teme. Jedna od njih su izbori u Srbiji, koje je najavio "za tri ili za šest-sedam meseci", dodajući da će biti na lokalnom, pokrajinskom, a verovatno i parlamentarnom nivou"

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.