Izvor: Blic, 25.Jan.2020, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT CRNOGORSKIH KLANOVA PRESELIO SE U EVROPSKE ZEMLJE Posle likvidacije Dedovića i Stamatovića "škljarski klan" ostao bez 21 PRIPADNIKA

Ubistvo Igora Dedovića i Stevana Stamatovića nesumnjivo je nastavak rata dva zaraćena surova crnogorska klana, koji se, po svemu sudeći, odavno preselio van granica Srbije i Crne Gore. Ovaj brutalni rad "škaljarskog" i "kavačkog klana" odneo je više od 40 života, a čak 21 osoba ubijena je sa "škaljarske strane".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BORBA DO POSLEDNJEG DAHA Rat škaljarskog i kavačkog klana počeo je pre 5 godina zbog 300 kilograma kokaina, POČEO JE U BEOGRADU i odneo više od 40 života

Izvor: Blic, 25.Jan.2020

Rat kavačkog i škaljarskog klana, započet posle nestanka 300 kilograma kokaina iz jednog stana u Valensiji, ne zaustavlja se ni tačno pet godina od kada je pala njegova prva žrtva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.