Izvor: Blic, 26.Jun.2021, 22:02

"RADOVANE, TI SI HRABAR ČOVEK" Objavljen apokaliptični snimak tornada u Češkoj koji je usmrtio petoro ljudi, među stradalima i TRUDNICA (VIDEO)

Češka policija objavila je neverovatan snimak razornog tornada koji su dobili od stanovnika Lužica, mesta u kojem je tornado uništio 120 kuća, piše Blesk.cz.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HVALA RADOVANE, TI SI HRABAR ČOVEK" Novi snimak apokaliptičnog TORNADA u Češkoj (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021

Među nastradalima u tornadu i trudnica..Češka policija objavila je neverovatan snimak razornog tornada koji su dobili od stanovnika Lužica, mesta u kojem je tornado uništio 120 kuća, piše Blesk.cz...- Neverovatno autentičan video iz Lužica. Danas nam ga je ustupio jedan od meštana zaista čeličnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.