Izvor: Blic, 19.Nov.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAČUNOVOĐE I AUTOMEHANIČARI MOGU U PAUŠALCE Softver računa porez za četiri godine unapred

Svi preduzetnici u Srbiji, koji su u režimu paušalnog oporezivanja ili početnici koji tek planiraju da započnu svoj biznis moći će ubuduće da na portalu www.jpd.rs izračunaju poreske obaveze za četiri godine unapred. U skladu sa novinama koje predviđa Nacrt uredbe o paušalnom oporezivanju, čije se usvajanje očekuje do kraja godine, a primena od 1. januara 2020, računovođe, ali i čitava grana auto-industrije (autolimari, automehaničari, vulkanizeri) ubuduće će moći da posluju kao paušalci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preduzetnici, obratite pažnju, 1. januar donosi OGROMNE PROMENE U POSLOVANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2019

Nova pravila u oporezivanju..Svi preduzetnici u Srbiji koji su u režimu paušalnog oporezivanja ili početnici koji tek planiraju da započnu svoj biznis moći će ubuduće da na portalu www.jpd.rs izračunaju poreske obaveze za četiri godine unapred...U skladu sa novinama koje predviđa Nacrt uredbe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.