Putujte pre svadbe obavezno!

Izvor: Mondo, 13.Nov.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putujte pre svadbe obavezno!

Ponašanje partnera na putu je odličan pokazatelj onoga što vas očekuje u braku i savršena prilika da upoznate sve njegove ili njene dobre i loše navike.

Foto: Guliver/Getty/Thinstock

U vezi ste, volite se, ali možete li da provodite duže vreme zajedno u skučenom ili jednostavno nepoznatom prostoru?

Problem sa većinom brakova je što do njih dolazi prebrzo, partneri ne stignu da se upoznaju, piše "Elit dejli".

Ukoliko niste putovali nigde >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa partnerom, računajte da ga poznajete samo delimično.

Jedan od razloga je što putovanja otkrivaju sve ono najgore o partneru – koliko je sebičan, nervozan, snalažljiv.

Situacije poput gubljenja u nepoznatom gradu, kad shvatite da ste nešto važno zaboravili da ponesete na put, izgubili kofer, pa čak i dogovaranje oko toga gde ćete ručati, odlične su za pokazivanje pravog lica partnera.

Videćete kako tačno on ili ona reaguju pod pritiskom, pa ćete imati bolji uvid u to šta vas očekuje u zajedničkom životu.

Takođe, ukoliko već razmišljate o tome da se venčate, trebalo bi da budete spremni da napustite svoju zonu sigurnosti i pre braka. Putovanja su idealna prilika za to, a ako ne funkcionišete na putu, teško da ćete i u braku.

Ponašanje na putu je zapravo i odličan pokazatelj koliko je partner samostalan. Ukoliko se on gubi u jednosmernoj ulici, a ona paranoiše zbog malo pešačenja, teško da se propast može izbeći.

U svakom slučaju, jedno desetodnevno putovanje svakako košta manje nego razvod, pa verujemo da se isplati.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.