Izvor: Blic, 10.Dec.2022, 13:49

Prvo oglašavanje Uroša Ćertića nakon DISKVALIFIKACIJE Kaskader otkrio da je sve uradio ZBOG NJE: "Jedva čekam da je vidim..."

Uroš Ćertić sinoć je diskvalifikovan iz "Zadruge 6" nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on se sada prvi put oglasio za javnost nakon napuštanja velelepnog imanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ISTEKAO MU JE UGOVOR? Nakon DISKVALIFIKACIJE Uroša Ćertića oglasila se ONA! Ovo je RAZLOG napuštanja Zadruge?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022

Oglasila se za SrbijaDanas!..Kaskader i rijaliti učesnik Uroš Ćertić je sinoć diskvalifikovan iz "Zadruge 6."..Malo posle ponoći se oglasila produkcija, te saopštila gledaocima i zadrugarima da je Uroš samoinicijativno napustio rijaliti POGLEDAJTE OVDE...Za SrbijaDanas se oglasila bivša učesnica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.