Izvor: Blic, 21.Dec.2023, 17:26

Prvi snimci pucnjave iz Praga: Ljudi panično beže preko mosta, napadač na KROVU SA PUŠKOM, studenti trčeći izlaze s podignutim rukama (FOTO, VIDEO)

Češka policija saopštila je danas da se na Filozofskom fakultetu Karlovog univerziteta na Trgu Jana Plaha u Pragu dogodila pucnjava u kojoj ima mrtvih i na desetine ranjenih, kao i da je napadač ubijen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENI ZAŠTRAŠUJUĆI DETALJI PUCNJAVE NA UNIVERZITETU U PRAGU: Evo šta je pisalo u mejlu koji su danas dobili studenti i nastavnici (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023

Nastavnici i učenici dobili mejl u kome piše da bi trebalo da se zabarikadiraju...Na Fakultetu umetnosti Karlovog univerziteta, koji se nalaz u samom centru Praga, došlo je do pucnjave u kojoj prema navodima policije ima poginulih i povređenih...Na licu mesta nalazi se više policijskih ekipa, kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U masovnoj pucnjavi na fakultetu u Pragu ubijeno 15 osoba, 24 ranjeno; Napadač student fakulteta (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2023

Kako prenose češki mediji prema policijskim saopštenjima na fakultetu u Pragu dogodila masovna pucnjava u kojoj je stradalo 15 osoba uključujući i napadača a ranjenih sa teškim, umereno teškim i lakšim povredama je 24. Napadač je poginuo posle pada sa zgrade sa koje je pucao na prolaznke. Policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"ODUVEK SAM ŽELEO DA UBIJEM" Objavljene poruke masovnog ubice iz Praga koje LEDE KRV U ŽILAMA: Evo šta je slao pre nezapamćenog zločina (FOTO)

Izvor: Blic, 21.Dec.2023

Nakon masovne pucnjave na Filozofskom fakultetu Karlovog univerziteta na Trgu Jana Plaha u Pragu, u kojoj je ubijeno najmanje 15 ljudi, 24 ranjeno, a napadač eliminisan, na platformi "X" (nekadašnji Tviter) pojavila se navoda poruka koju je ubica identifikovan kao David Kozak posalo pre samog krvavog...

Nastavak na Blic...

"ZAKLJUČAVAMO VRATA I MOLIMO SE DA IZAĐEMO ŽIVI": Studentkinja opisala šta se dešavalo tokom MASAKRA U PRAGU (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023

Mislili su da je neko prijavio bombu, a onda je počela pucnjava...Na Filozofskom fakultetu u samom središtu Praga danas popodne dogodila se masovna pucnjava, u kojoj je, nažalost, ubijen veći broj ljudi, a mnogi su ranjeni, potvrdila je češka policija. Prema poslednjim podacima, ukupno je 15 mrtvih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.