Izvor: Blic, 29.Maj.2022, 00:24

Prvi slučaj MAJMUNSKIH BOGINJA zabeležen i na Malti i u Irskoj

Ministarstvo zdravlja Malte objavilo je danas da je u toj zemlji zabeležen prvi slučaj majmunskih boginja. Muškarac star 38 godina, koji je nedavno boravio u jednoj od zemalja koje su pogođene izbijanjem majmunskih boginja, nalazi se u kućnoj izolaciji sa blagim simptomima, navodi malteški portal Malta tudej.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVE VEĆI BROJ OBOLELIH: Prvi slučaj majmunskih boginja zabeležen na Malti - zaražen muškarac

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2022

Ministarstvo zdravlja Malte objavilo je danas da je u toj zemlji zabeležen prvi slučaj majmunskih boginja...Muškarac star 38 godina, koji je nedavno boravio u jednoj od zemalja koje su pogođene izbijanjem majmunskih boginja, nalazi se u kućnoj izolaciji sa blagim simptomima, navodi malteški portal...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.