Prvi let na liniji Beograd – Peking preko Praga

Izvor: gDestinacija.com, 15.Sep.2017, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi let na liniji Beograd – Peking preko Praga

Na Aerodromu “Nikola Tesla” Beograd danas će svečano biti dočekan avion koji saobraća na novoj liniji Beograd – Peking. Hainan Airlines Najavljeno je da će avionom u Srbiju iz Pekinga preko Praga doputovati dvadesetak kineskih privrednika i predstavnika poslovnih asocijacija. Premijerka Srbije Ana Brnabić dočekaće u 9.00, novu komercijalnu interkontinentalnu liniju, u društvu ambasadora Kine u Srbiji Li Mančanga, kao i predstavnika avio-kompanije Hainan Airlines. Istog dana je planiran >> Pročitaj celu vest na sajtu gDestinacija.com << i povratni let za Peking. Let na toj liniji će se obavljati dva puta nedeljeno, ponedeljkom i petkom. Putnici neće morati da izlaze iz aviona kad avion sleti u Prag. Putnici će se na tom letu prevoziti i avionom Airbus A330-300, koji ima 260 sedišta u ekonomskoj i 32 sedišta u biznis klasi. Kako prenose mediji, Hainan Airlines je krajem jula počeo da prodaje aviokarte za let na toj liniji, a najniža cena povratne karte oko 550 evra. Let bi na liniji Beograd – Prag – Peking trebalo da traje oko 12 sati i 30 minuta.

Nastavak na gDestinacija.com...






Povezane vesti

Od danas nova avio linija Beograd – Peking preko Praga

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Sep.2017

Nova avio linija Beograd – Peking preko Praga aktuelna je od danas zahvaljujući avio kompaniji Hainan Airlines. Svečani doček prvog aviona koji saobraća na novoj liniji biće upriličen danas pre podne na Aerodromu „Nikola Tesla“ Beograd. Najavljeno je da će avionom u Srbiju iz Pekinga preko...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.